Poludnevni ili cjelodnevni izlet koji obuhvaća razgledvaanje grada Krka, posjet otočiću Košljunu (sakralni i etnografski muzej-po želji), te na kraju razgledavanje grada Vrbnika sa posje-tom jedne od vinskih konoba i proba poznatog vina vrbničke žlahtine, a po želji i druga mjesta na otoku.
Riječki karneval
More
grad Rijeka
Zagreb
Pogled sa planina na prekrasno Jadransko more
Ugodne šetnje planinama doživite sa nama!
Jezera čine dio ljepote Gorskoga kotara!
rijeka
Cres
Mali Lošinj noću
Mali Lošinj
vegetacija
Ika
Krk

Lubenice

Plan Plitvičkih jezera
Slap
Inje
Veli Lošinj
Venezia
Grad Krk
Vrbnik
Otočić Košljun
Arena u Puli
Ovaj cjelodnevni izlet uključuje posjet Poreču, Rovinju i Puli. Razgledavanje grada Poreča uključuje i posjet poznatoj Eufrazijevoj bazilici koja datira iz 6. stoljeća i koja se nalazi pod zaštitom UNESCO-a.
Rovinj, grad svete Eufemije, je svakako jedan od najljepših gradova u Istri, a razgledavanje obuhvaća i posjet crkvi Sv. Eufemije. Postoji mogućnost promjene programa.
Razgledavanje Pule uz niz antičkih spomenika uključuje i posjet poznatom amfiteatru Areni koja datira iz 1. stoljeća. Postoji mogućnost promjene programa po želji .
Grad Rijeka je treći najveći grad u Hrvatskoj i najveća hrvatska luka. Razgledavanje grada obuhvaća i posjet poznatom trsatskom svetištu i obilazak Trsatske gradine (po želji), kao i gradskoj tržnici, te slobodno vrijeme za kupovanje. Opatija je poznata kao hrvatska Nica, jedno je od najljepših i najpozna-tijih turističkih odredišta u Hrvatskoj. U gradu se nalazi i poznati botanički vrt koji je česta meta turističkih posjeta.
Grad Opatija
Zagreb je glavni grad Hrvatske te njezino političko i kulturno sredi-šte. Razgledavanje grada započinje njegovim najstarijim dijelom – Starim gradom ili Gornjim gradom gdje se nalaze Hrvatska vlada i Sabor (Banski dvori i zgrada Sabora). Tu se nalaze i crkva Sv. Marka, prekrasna barokna crkva Sv. Katarine i niz muzeja i galerija. Razgle-davanje se nastavlja na Kaptolu gdje se nalazi crkveno središte Zagre-ba i Hrvatske, poznata Zagrebačka katedrala. Donji grad plijeni ljepo-tom svojih parkova, a svojim gostima ukazujemo posebno na Hrvat-sko narodno kazalište, Sveučilište i mnoge druge kulturne institucije. Zagreb nudi mnogo toga, a udaljen je svega 2 sata vožnje od Krka.
Zaželite li se osvježenja u vrućim ljetnim danima, na svega 30-tak minuta vožnje od Krka nalazi se Gorski kotar. Zbog svoje ljepote nazvan je i hrvatskom Švicarskom, a tamo Vas očekuju prekrasne šume, planin-ska jezera, špilje i mnoštvo malih obiteljskih restorana s domaćom hranom.

Udaljen od otoka Krka 20-tak minuta trajektom nalazi se otok Cres. Drugi po veličini hrvatski otok jedinstven je po ljepoti svojih gradića, smještenih tik uz more koje svakako ne smijete propustiti.
Otok Cres je pomičnim mostom spojen s otokom Lošinjem koji je zbog svoje bujne vegetacije i klime već stotinjak godina lječilišni centar.

Izlet uključuje panoramsku vožnju, ručak (roštilj na brodu) ili u restoranu, kao i kupanje na najljepšim plažama na otoku Krku ili nekom drugom otoku.

Plaže

Cjelodnevni izlet na Plitvička jezera koja se smatraju jednim od najljep-ših nacionalnih parkova u cijeloj Europi te su od 1979. godine pod zašti-tom UNESCO-a. Razgledavanje nacionalnog parka uključuje i vožnju brodicom te panoramskim vlakićem.

Panoramska vožnja katamaranom sa staklenim dnom uz razgledavanje podmorskih ljepota flore i faune u trajanju od 2 sata.

Daje vam mogućnost razgledavanja i uživanja u ljepotama naše obale, i mora.

Hrvatsko narodno kazalište

Za pregled ovih Internet stranica potreban je Flash Player ©. Stranice su optimizirane za gledanje na 1024x768 rezoluciji.
www.depope.hr

Osim gornjih izleta organiziramo po želji i druge atraktivne izlete kao na primjer: Venecija, Trst, Bled, Postojna i Lipica i dr.