Za pregled ovih Internet stranica potreban je Flash Player ©. Stranice su optimizirane za gledanje na 1024x768 rezoluciji.
www.depope.hr

Kuća je idealna za miran odmor na selu. Nalazi se u mjestu Skrbčići na otoku Krku. Rađena je u kamenu 1988. godine što je autentični stil gradnje našeg kraja, te renovirana u tom stilu.
Opremljena je velikim apartmanom na dvije gornje etaže cca 90 m2 (apartman 1) i apartmanom u prizemlju cca 45 m2 (apartman 2).

Nalazi se u Matuljima. Ima pogled na more, prekrasno uređeni okoliš, te nudi iste pogodnosti kao i apartmani 1 i 2 što se tiče komoditeta.
U ovom apartmanu nalaze se 3 spavaće sobe, dodatni kreveti, dobro opremljena kuhinja, veliki dnevni boravak s blagovaonom, dvije kupaonice i toalet. Obje etaže ovoga apartmana su klimatizirane, imaju satelitsku televiziju, mašinu za suđe i rublje te su namještene s ukusom i ljubavlju. Ovaj prostor uključuje veliku kamenu terasu sa sjedaćom garniturom, pogled na more koje je udaljeno samo 1.5 kilometara.
Nalazi se u konobi i sastoji se od spavaće sobe, velikog prostora sa kuhinjom i dnevnim boravkom gdje postoji mogućnost spavanja za dvije osobe te terasom ispod volte. Apartman je također klimatiziran, ima mašinu za rublje i suđe.
Kuća raspolaže velikim dvorištem te natkrivenim privatnim parkiralištem. U apartmanima možete naći sve sitnice nužne za ugodan odmor kao što su fen, peglu, posteljinu, ručnike i posuđe. Apartmane besplatno čistimo po odlasku. S komunikacijom nećete imati problema jer iznajmljivači govore njemački, talijanski, engleski i poljski jezik.
Za dodatne informacije o privatnim apartmanima i sobama pošaljite upit na naš mail.